Till salu

Let's see!
Jag har varit på marknad och fått sålt tre armband (bra gjort, var inte rätt målgrupp där).
Så nu åker de här góbitarna ut i bloggen, de armbanden som är till salu syns nedan.

Alla armbanden kostar 65 kr exkl. frakt på 10 kr.

Silver Shine


Silver Cirkus


Black Love


Colorful

Beställa armband

Alla armband nedanför är dem som jag ska ha med mig till en julmarknad i helgen, men är det så att du fastnade för ett armband eller vill fråga om något så skriv en kommentar och lämna mail eller bloggadress!
Jag kan göra ett likadant armband till dig efter beställning.

Big Heart
Armbandet Big Heart.

Ett silverfärgat kedjearmband med ett stort hjärta i metall nertill, bredvid hjärtat är det ett hänge med små silvriga cirklar. Hjärtat är 2,5 cm brett och 1,5 cm i höjd. Denna kedja är ett par storlekar större än en vanlig, en länk i kedjan är 1,5 cm lång och 1 cm hög, ett väldigt maffigt armband. Detta har ingen förlängninskedja men den är 18,5 cm lång. (Har du alltså en handled som är 18,5 cm eller mindre så passar det på dig).

Silver ShineArmbandet Silver Shine.

Ett silverfärgat kedjearmband med sex silverfärgade pärlor, pärlornas storlek är 1 cm. Passar till alla handleder då det finns en förlängningskedja. Längst ut på förlängningskedjan finns en berlock i form av en silvrig krona i metall.

Double LoveArmbandet Double Love.

Ett silvrigt armband med dubbla kedjor som är sammanlänkade. Längst ner hänger ett silvrigt hjärta som är stansbart (kan stansas in en text i det). Vid låset sitter en silvrig rund berlock som också är stansbar. Passar de flesta handleder, eftersom du kan reglera längden genom att knäppa låset i någon av ringarna.

Silver CirkusArmbandet Silver Cirkus.

Ett silverfärgat kedjearmband med åtta silverfärgade pärlor, pärlornas storlek är ca 0.7 cm. Passar till alla handleder då det finns en förlängningskedja. Längst ut på förlängningskedjan finns en berlock i form av en silvrig krona i metall.

Black Love 

Armbandet Black Love.

Ett silverfärgat kedjearmband med sex stycken svarta pärlor, pärlornas storlek är 1 cm. Passar till alla handleder då det finns en förlängningskedja. Längst ut på förlängningskedjan finns en berlock där det står "LYCKA".


Colorful
Armbandet Colorful.

Ett silverfärgat kedjearmband med fem olikfärgade pärlor, pärlornas storlek är 1 cm. Passar till alla handleder då det finns en förlängningskedja. Längst ut på förlängningskedjan finns en berlock där det står "LOVE".

Twisted


Marknad

Jag ska snart iväg och sälja mina armband på en julmarknad, så jag håller på att massproducera armband i alla möjliga former och längder just nu. Jag tänkte visa upp några som ska med ut på marknaden (så jag säljer dom ej här på bloggen nu, kanske sen om det är något som inte blir sålt på marknaden). Enjoy!

RSS 2.0